ZILE CATEYE PB-1000AL-1

6.00

Category:

Zile cateye “Wind Bell” me strehë alumini dhe logo tërheqëse CATEYE. I përshtatshëm për diametrin e timonit deri në 24 mm.

Dimensionet: Ø 41mm

Më shumë rreth produktit: www.cateye.com