,

Vee Rubber 26×4.0

20.00

Categories: ,

Gomat VEE Rubber Vee 8 26″ Gomat e biçikletës së trashë – Gjerësia: 4.0″

Bëhu i pari që e vlerëson këtë produkt
Gomat VEE Rubber Vee 8 26″ Gomat e biçikletës së trashë – Gjerësia: 4.0″
V8 është një kthesë moderne në një klasik të vjetër
Kjo gomë e biçikletës malore lejon shpejtësi shtesë pa sakrifikuar kontrollin në terrenin shkëmbor
Kjo gomë rekomandohet për kushte mesatare dhe të vështira
TPI: 72 tpi
Pesha: 1430 g