,

VEE RUBBER 20 × 1,75/2,125 AV 33 mm

4.00

Categories: ,

Tub i brendshëm vee rubber i projektuar për biçikleta për fëmijë.

 

Dimensioni: ETRTO 47-406 > 57-406 ( 20 x 1,75 > 20 x 2,125 )
Lloji i valvulës: Automobilistik / Schraeder (A/V)
Gjatësia e valvulës: 33 mm
Materiali: gome butil

● A/V
Valvula Schrader ose valvula amerikane, e ashtuquajtura valvula e makinës (A/V) – valvula më e njohur për tubat e brendshëm. Këta tuba të brendshëm mund të fryhen me një pompë me kokë valvule makine ose në pikat e karburantit me një kompresor. (Diametri i valvulës: 8.5 mm)

 

● ETHRO
ETRTO (Organizata Teknike Evropiane e Gomave dhe Rimave) është madhësia më e saktë që mund të përdorim për të kontrolluar nëse tubi i brendshëm që blejmë është i njëjtë me atë që kemi aktualisht në biçikletë. Këta janë numrat e shkruar në anën anësore të gomës suaj të jashtme, p.sh. 57-305 (16 x 2,125). Kjo do të thotë se goma është 57 mm (2,125″) e gjerë dhe përshtatet me një buzë 305 mm (16″). Prandaj, tubi i brendshëm që ne kërkojmë duhet të ketë një diametër prej 305 mm (16″) dhe një gjerësi që përputhet me gomën tuaj. Domethënë, tubat e brendshëm janë të shtrirë dhe kanë aftësinë për t’u montuar saktë në goma të jashtme me gjerësi të ndryshme. Për shembull, një tub i brendshëm me përcaktimin 47-305 > 57-305 (16 x 1.75 > 16 x 2.125) korrespondon me një gomë me një diametër prej 305 mm (16″), gjerësi që varion nga 47 në 57 mm (1.75 > 2.125).

 

 

Më shumë rreth produktit: VEE RUBBER