,

Timon 640mm

10.00

Categories: ,

Timoni për biçikleta MTB dhe Trekking.

Bërë nga alumini, jashtëzakonisht i qëndrueshëm, 640 mm i gjerë, 15 mm i ngritur, në një gamë çmimesh shumë tërheqëse.

Materiali: alumini
Për tub: 31.8 mm
Gjerësia: 640 mm
E ngritur: 15 mm
Përkulje: 6°
ngjyra: e zezë mat