,

SRC 12 x 1.75

5.00

Categories: ,

Gomë e jashtme e fortë dhe e qëndrueshme për ngasje në shtigje biçikletash dhe rrugë.

E përshtatshme për bicikleta të fëmijëve si dhe karroca të fëmijëve..

Modeli: SRC SAO WANG
me një tel në buzë të gomës
dimensionet: 12 x 1,75/  62-203
Presioni i rekomanduar: 36 psi / 2,50 bar

Më shumë rreth produktit: SRC