, ,

SR SUNTOUR SF13 NEX|CR8

3.00

Categories: , ,

Mbulesa SR Suntour e mbetur për SF13 / CR8V + NEX – FEG139 – e zezë
Mbulesa për pirunin SR Suntour SF13, modelet CR8V dhe NEX. Mbulesa e anës së majtë.

Kodi i artikullit të prodhuesit:
FEG139
Të përfshira në dorëzim: 1 mbulesë

Për më shumë: SR SUNTOUR