, ,

SR SUNTOUR FAA169

4.00

Categories: , ,

Mbrojtëse amortizeri SR SUNTOUR AXON / FORKS EPICON

Specifikim:

vulë pluhuri ( FAA169 ), mbulesë pluhuri për këmbën e majtë dhe të djathtë ( shtyllat ), për pirunët Sr Suntour SF11 AXON RLD / SF12 AXON RL-RC / SF11 EPICON LOD / EPICON X1 RL-RC / EPICON X2 LO-R / EPICON X2 RL – R
Më shumë rreth produktit: SR SUNTOUR