,

Sr suntour 27.5 white

70.00

Categories: ,

Me SR Suntour XCM çiklistët malorë marrin një pirun të fortë pezullimi me funksion bllokimi për rrota 27,5″ dhe një udhëtim pezullimi prej 100 mm. I prodhuar për përdorim me frenat me disk, piruni mund të vendosë disqe frenash deri në 180 mm në madhësi.
Maks. Gjerësia e gomave: 3.0″
Madhësia e rrotës: 27.5″
Pranvera: Susta me spirale
Udhëtimi: 100 mm
Lloji i frenave: frena me disk
Materiali: Aliazh
Boshti: 15 x 110 mm
Tubi i shtyllës: 34 mm
Madhësia e timonit: 1-1/8″ – 1.5″ konike
Gjatësia e timonit: 270 mm
Rregullimet: Parangarkesa
Pesha: 2825 g
Prodhuar në Tajvan
Ngjyra: E bardh

Për më shumë: Sr suntour