, ,

Shirit rrote 26

2.00

Categories: , ,

Shirit mbrojtës midis buzës dhe gomës së brendshme.

26″ x 18 mm

gjatësia / diametri i rrotave: 1620 mm / 559 – 26″

gjerësia: 18 mm