,

SHIMANO TURNEY TX 7|8 S RD-TX800 GREY

25.00

Shimano TOURNEY RD-TX800 Shporta e pasme me 7/8 shpejtësi
Shimano TOURNEY RD-TX800 me 7/8 shpejtësi të pasme siguron ndërrim të lehtë dhe të saktë.
Tourney TX është një grup përbërësi bazë për biçikleta sportive dhe kalorës të nivelit fillestar. Ngasni pa kujdes biçikletën tuaj sportive, ndjehuni të lirë, shijoni distancën nga jeta e përditshme dhe shijoni funksionin pa probleme dhe jetëgjatë.

Karakteristikat – Shimano TOURNEY RD-TX800
Performancë e qëndrueshme e lëvizjes së veprimit të lehtë për ngasje pa stres
Mekanizëm i dyfishtë Servo-panta
Montim i shpejtë
Bulon i brendshëm i fiksimit të kabllit të tipit Allen
Kapaciteti total: 43 T
Karakteristikat e produktit
Përdorimi: MTB, Trekking
Grupi: TOURNEY TX800
Modeli: RD-TX800
Lloji i montimit: Montimi i drejtpërdrejtë
Teknologjia: Top Normale
Marshi: 7/8-shpejtësi
Zinxhiri i pajtueshëm: HG 7/8-shpejtësi
Maks. dhëmbë dhëmbëza e madhe: 34T
Min. dhëmbë dhëmbëza e madhe: 28T
Maks. dhëmbë dhëmbëza e vogël: 14T
Min. dhëmbë dhëmbëza e vogël: 11T
Maks. Diferenca e përparme: 20 T
Kapaciteti i përgjithshëm: 43 T
Kafazi i rrotullës
Lloji-SGS i gjatë
Materiali: Alumini/Çeliku
Ngjyrë: e zezë

Për më shumë: SHIMANO