,

SHIMANO Turney FD-TY500-TS6

11.00

SHIMANO TOURNEY TY – Derailleur e përparme – TOP SWING – Montimi i brezit të kapëses – 3×7/6-shpejtësi

Dalja e përparme MTB, Shimano Tourney FD-TY500-TS6

Seria e komponentëve Shimano Tourney, e zhvilluar si niveli fillestar i çiklizmit sportiv, përfaqëson një standard tërheqës për përdoruesit e pakërkuar.
Shmanderi i përparmë Shimano Tourney, mundëson ndryshime të besueshme të marsheve në drejtimin rekreativ në qytet.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano Tourney FD-TY500-TS6
Lloji: Lëkundje e sipërme
Numri i ingranazheve: 6/7
Maks. numri i dhëmbëve në dhëmbëz / kombinim: 42 T
Montimi në këndin e tubit të sediljes: 66-69°
Linja e zinxhirit: 47.5/50 mm
Montimi i tubit të sediljeve: Ø 34,9 mm + përshtatës për 31,8 mm/28,6 mm
Tërheqja e kabllove: tërheqje e dyfishtë / në të dy anët

● TOP SWING Drailler front
Meqenëse pjesa e lëvizshme e rrotullimit vendoset në një pozicion më të lartë dhe kombinohet me një lidhje më të shkurtër, ngurtësia është më e madhe; kështu që ndryshimet e shpejta dhe të lehta të marsheve janë të mundshme.

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO