,

SHIMANO ST-EF500-4A, 3X8S

37.00

Categories: ,

SHIMANO – EZ FIRE PLUS – Leva e ndërrimit/frenimit – madhësia e levës me 4 gishta – 3×8 shpejtësi

MTB/Trekking, leva të kombinuara Easy Fire plus ndërrimi/frenimi, Shimano Altus STI ST-EF500-2A 3×8 me shpejtësi.

Zbavitje dhe argëtim…

Levat e kombinuara të marsheve/frenave Easy Fire Plus ju lejojnë të ndërroni marshin me gishtin e madh dhe tregues. Duke e shtyrë levën e poshtme me gishtin e madh, shpejtësia ndryshohet nga një dhëmbëz më i vogël në një kthesë më të madhe. Duke tërhequr levën e sipërme me gishtin tregues, shpejtësia ndryshohet nga një dhëmbëz më i lartë në një më të ulët.
Trajtimi i qetë dhe i saktë sigurohet nga një dorezë e projektuar në mënyrë ergonomike, treguesi i shpejtësisë lejon një shfaqje lehtësisht të dukshme të shpejtësisë aktuale.
Levat e forta të frenave prej alumini sigurojnë frenim të fuqishëm dhe të kontrolluar në mënyrë perfekte.

Levat e integruara të marsheve/frenave Shimano Acera, të destinuara për çiklistët fillestarë dhe të rinj, sigurojnë ndërrim dhe frenim të besueshëm të marsheve, në udhëtimet sportive në qytet.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano STI ST-EF500-4A / Seria ACERA T3000
Leva e ndërrimit/frenimit EZ FIRE PLUS
Numri i marsheve mbrapa: 8
Numri i marsheve përpara: 3
Gjatësia e levës së frenave: për 4 gishta
Për llojin e frenave: frena V / frena me disk mekanik / me çelës
Për diametrin e timonit: 22.2 mm
Rregullimi i kabllit të levës së ndërrimit
EKRANI OPTIK I PAJISJEVE
Maks. ndërrime të shumëfishta (leva kryesore/e pasme): 3
Materiali: Alumini / Çelik / Rrëshirë

● EZ FIRE PLUS
EZ FIRE PLUS ka dy leva ndërrimi, ashtu si RAPIDFIRE PLUS. Leva e ndërruesit është sipër, kështu që është e lehtë për t’u parë. Ekrani i dukshëm i ingranazheve e bën të lehtë përdorimin për fillestarët. Ky ndërrues rekomandohet për ngarje sportive të rastësishme.

 

● EKRANI OPTIK I INgranazheve
EKRANI OPTICAL GEAR DISPLAY ju tregon se cili pozicion i marsheve zgjidhet gjatë çiklizmit. Ju mund të shihni se sa marsha mund të zgjidhni në anën e poshtme ose të sipërme, duke e bërë të lehtë kontrollin e ndryshimeve të marsheve.

 

● Rregullimi i arritjes
Leva e frenave është e pajisur me një mekanizëm të rregullimit të diapazonit. Distanca nga kapja e timonit deri te leva mund të rregullohet për t’iu përshtatur çdo madhësie të dorës, stilit të drejtimit dhe preferencave individuale të shoferit.

 

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO