,

SHIMANO ST-EF41, 6X3 S

30.00

Categories: ,

SHIMANO TOURNEY TY – EZ FIRE PLUS – Leva e ndërrimit/frenimit – 3×6 shpejtësi

MTB/Trekking, kombinim Easy Fire plus leva ndërruesi/frenash, Shimano Tourney TX STI ST-EF41 3×6.

Zbavitje dhe argëtim…

Levat e kombinuara të marsheve/frenave Easy Fire Plus ju lejojnë të ndërroni marshin me gishtin e madh dhe tregues. Duke e shtyrë levën e poshtme me gishtin e madh, shpejtësia ndryshohet nga një dhëmbëz më i vogël në një kthesë më të madhe. Duke tërhequr levën e sipërme me gishtin tregues, shpejtësia ndryshohet nga një dhëmbëz më i lartë në një më të ulët.
Trajtimi i qetë dhe i saktë sigurohet nga një dorezë e projektuar në mënyrë ergonomike, treguesi i shpejtësisë lejon një shfaqje lehtësisht të dukshme të shpejtësisë aktuale.
Levat e forta të frenave sigurojnë frenim të fuqishëm dhe të kontrolluar.

Seria e komponentëve Shimano Tourney, e zhvilluar si niveli fillestar i çiklizmit sportiv, përfaqëson një standard tërheqës për përdoruesit e pakërkuar.
Levat e integruara të ndërrimit/frenimit Shimano Tourney TX sigurojnë ndërrim dhe frenim të besueshëm në vozitje rekreative në qytet.

Specifikim:

Modeli: Shimano Tourney TX STI ST-EF41
EZ-fire plus levat e marsheve/frenave
Numri i marsheve mbrapa: 6
Numri i marsheve përpara: 3
Gjatësia e levës së frenave: për 2 gishta
Për llojin e frenave: frena V / frena me disk mekanik
Për diametrin e timonit: 22.2 mm
Rregullimi i kabllit të levës së ndërrimit
EKRANI OPTIK I PAJISJEVE
Maks. ndërrime të shumëfishta (leva kryesore/e pasme): 3
Materiali: çeliku / rrëshirë

● EZ FIRE PLUS
EZ FIRE PLUS ka dy leva ndërrimi, ashtu si RAPIDFIRE PLUS. Leva e ndërruesit është sipër, kështu që është e lehtë për t’u parë. Ekrani i dukshëm i ingranazheve e bën të lehtë përdorimin për fillestarët. Ky ndërrues rekomandohet për ngarje sportive të rastësishme.

 

● DUAL SYS
Sistemi i zhvendosjes së indeksit të pasmë SIS është miratuar gjithashtu në anën e përparme. Me sistemin e indeksit në pjesën e përparme, ndërrimi i marsheve është më i lehtë dhe më komod.

 

● EKRANI OPTIK I INgranazheve
EKRANI OPTICAL GEAR DISPLAY ju tregon se cili pozicion i marsheve zgjidhet gjatë çiklizmit. Ju mund të shihni se sa marsha mund të zgjidhni në anën e poshtme ose të sipërme, duke e bërë të lehtë kontrollin e ndryshimeve të marsheve.

 

● Rregullimi i arritjes
Leva e frenave është e pajisur me një mekanizëm të rregullimit të diapazonit. Distanca nga kapja e timonit deri te leva mund të rregullohet për t’iu përshtatur çdo madhësie të dorës, stilit të drejtimit dhe preferencave individuale të shoferit.

 

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO