,

SHIMANO SM-RT10 180mm

18.00

Categories: ,

Rotori i frenave të diskut – 180 mm

Rotorët e frenave të diskut SHIMANO SM-RT10 ofrojnë fuqi të jashtëzakonshme ndalimi në të gjitha kushtet e vozitjes. Sistemi i montimit CENTER LOCK i SHIMANO e bën instalimin dhe heqjen e rotorëve të shpejtë dhe të lehtë falë modelit të montimit të shtyllës kurrizore dhe unazës së kyçjes.

TIPARET
Stili i ri i unazës së kyçjes
Dhëmbje e brendshme me diametër më të madh me konstruksion dhëmbëzimi të jashtëm për pajtueshmëri me shumë vegla (TL-FC36 dhe TL-LR11)
Mjet i ri i instalimit TL-LR11
Performancë e mirë frenimi afatgjatë
Trajtim dhe funksionim i lehtë për kalorës të nivelit të hyrjes
Veçori e montimit të shpejtë dhe të shpejtë
BLLOKIMI NË QENDËR

Për më shumë: SHIMANO