,

SHIMANO SM-RT26 180mm

18.00

Categories: ,

Rotori i frenave të diskut me 6 bulona 180 mm

Rotorët e frenave të diskut me 6 bulona SM-RT26 të SHIMANO japin fuqi të qëndrueshme ndalimi në të gjitha kushtet e vozitjes. Rondelet kundër lirimit bëjnë instalim të shpejtë dhe të sigurt.

TIPARET
Koha e reduktuar e montimit
Rondele kundër lirimit për montim të shpejtë dhe të sigurt
Projektuar vetëm për tampon rrëshirë

Për më shumë: SHIMANO