,

SHIMANO SL-M315, R & L, 3X7 S

33.00

Categories: ,

SHIMANO – RAPIDFIRE PLUS – Leva e ndërrimit – Shiriti i kapëseve – 3×7 shpejtësi

MTB/Trekking, Rapidfire plus, Shimano Altus SL-M315 shifters.

Zbavitje dhe argëtim…

Rapidfire plus – ndërrimi i marsheve me gishtin e madh për të ndryshuar në një unazë zinxhiri më të madh dhe gishti tregues për të ndryshuar në një unazë zinxhiri më të vogël. Një mënyrë e shkëlqyer ergonomike dhe e pranuar gjerësisht e ndërrimit të marsheve.

Trajtimi i qetë dhe i thjeshtë sigurohet nga një dorezë në formë ergonomike, treguesi i shpejtësisë lejon një shfaqje lehtësisht të dukshme të shpejtësisë aktuale.

Levat e ndërrimit Shimano Altus, të destinuara për çiklistët fillestarë dhe të rinj, sigurojnë ndryshime të besueshme të marsheve në udhëtimet urbane dhe sportive.

 

Karakteristikat
● Operacione të thjeshta të ndërrimit të marsheve, përputhshmëri më e gjerë dhe e përshtatshme për kalimin e brendshëm të kabllove

– Trupi i hollë i levës kryesore

– – RAPIDFIRE PLUS

● Përvojë e thjeshtuar në kabinë

– Ekrani i vendosur nën timon

– Ekrani i marsheve me numër tregon pozicionin e marsheve me një shikim

– – EKRANI OPTIK I MARSHJEVE

 

Specifikim:
Modeli: Shimano Altus SL-M315
RAPIDFIRE PLUS leva e ndërrimit të majtë
Numri i marsheve përpara: 3
Numri i marsheve mbrapa: 7
Lloji i montimit: Shirit shtrëngues
Rregullimi i kabllit të levës së ndërrimit
EKRANI OPTIK I PAJISJEVE
Materiali: Alumini / Çelik / Rrëshirë
Ngjyra: Ngjyra e serisë

● RAPIDFIRE PLUS
Çiklistët malorë kanë përdorur RAPIDFIRE PLUS që nga viti 1985. RAPIDFIRE PLUS vazhdon të jetë zgjedhja fituese e një gamë të gjerë kalorësish, nga vrapuesit XC deri tek garuesit e lirë. RAPIDFIRE PLUS është i përshtatshëm për ndërrim të shpejtë, duke u dhënë kalorësve mundësinë të zbresin tre marshe me një lëvizje. Shmanderat RAPIDFIRE PLUS nga DEORA në XTR kanë 2 WAY-RELEASE, që do të thotë lëshim i çmendësit duke tërhequr gishtin tregues ose duke shtypur gishtin e madh.

 

● DUAL SYS
Sistemi i ndërrimit të indeksit të pasmë SIS është miratuar në pjesën e përparme. Me sistemin e indeksit në pjesën e përparme, ndërrimi i marsheve është më i lehtë dhe më komod.

 

● EKRANI OPTIK I INgranazheve
EKRANI OPTICAL GEAR DISPLAY ju tregon se cili pozicion i marsheve zgjidhet gjatë çiklizmit. Ju mund të shihni se sa marsha mund të zgjidhni në anën e poshtme ose të sipërme, duke e bërë të lehtë kontrollin e ndryshimeve të marsheve.

 

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO