,

SHIMANO RD-TY300B

14.00

SHIMANO TOURNEY TY – Rrota e pasme – Kafaz i gjatë – 6/7 shpejtësi

Dalja e pasme MTB, Shimano Tourney RD-TY300-B

Seria e komponentëve Shimano Tourney, e zhvilluar si niveli fillestar i çiklizmit sportiv, përfaqëson një standard tërheqës për përdoruesit e pakërkuar.

Shimano Tourney e pasme, mundëson ndryshime të besueshme të marsheve në drejtimin rekreativ në qytet.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano Tourney RD-TY300-B
Montimi: Me përshtatës me thumba / në boshtin e rrotës
MTB / Top Normal
Numri i marsheve: 6/7
Maks. nr. dhëmbët e rrotullës më të madhe në kasetë: 34T
Min. nr. dhëmbët e rrotullës më të vogël në kasetë: 11T
Rroka: 13T
Materiali: Rrëshirë/Çeliku
Zinxhiri i pajtueshëm HG 8/7/6-shpejtësi

● Servo e dyfishtë
Mekanizmi i menteshës së dyfishtë të servo të SHIMANO lejon që lëvizësi i pasmë të lëvizë përgjatë shtegut optimal. Rrokulli udhëzues ndjek me kujdes dhëmbët ndërsa lëviz përpara dhe mbrapa, duke optimizuar çdo ndërrim. Gjurmimi i përsosur kontribuon në lëvizjen më të saktë të SIS.

Mban rrotullën udhëzuese të çorape të pasme në distancën optimale nga çdo rrotull.

 

● Kasetë HG
Unazat e zinxhirit HYPERGLIDE të dizajnuara në mënyrë të veçantë në kasetë përfshijnë rampa ndërrimi të pozicionuara posaçërisht dhe profile dhëmbësh për kontroll të përmirësuar të zinxhirit gjatë ndërrimit të marsheve. Rezultati është një ndryshim i shpejtë dhe i përgjegjshëm i indeksimit të marsheve.

Unaza e zinxhirit të kasetës HG i është nënshtruar optimizimit gjithëpërfshirës për të arritur ndërrim me efikasitet super të lartë.

 

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO