,

SHIMANO G05S-RX

13.00

Categories: ,

GURTNE TE FRENAVE SHIMANO G05S-RX

TIPARET
Materiali i veshjes: Resin (gjenerata e 5-të)
Më pak zhurmë dhe modulim më i mirë
Material i ri fërkimi me resin
50% rezistencë më e mirë ndaj konsumit se G03S
110% rezistencë ndaj konsumit më të mirë se G02S
Pa fin radiatori
Forma e jastëkut: Lloji i ngushtë, G
Pistoni: Për kalibrin e frenave me 2 piston
Pllaka e pasme: Inox
Pako me 1 palë

MODELI I KOMPATIBLE
BR-M9000, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M8100, BR-M8000, BR-M785, BR-M7100, BR-M7000, BR-M675, BR-M666, BRM M6000, BR-M615, BR-S7000, BR-S700, BR-CX77, BR-RS785, BR-R785, BR-R517, BR-R317, BR-U8000

SERIA KOMPATIBLE
Seritë XTR M9000, Seritë XTR M980, Seritë DEORE XT M8100, Seritë DEORE XT M8000, Seritë DEORE XT M780, Seritë SLX M7100, Seritë SLX M7000, Seritë SLX M670, Seritë SLX M670, Seritë SLX, Seritë M6DE0501 Seria M6000 , Seria DEORE M610, Seria ALFINE S7000/S700, FRENA E DISKUT NË RRUG, CICLOCROSS, SHIMANO, Seria CUES U8000