,

SHIMANO FD-M310

20.00

Detajet
Ndërruesi i përparmë me shumë përshtatje me lidhje të gjerë Altus me 8 shpejtësi të pajtueshëm me tërheqje të dyfishtë
Dizajni konvencional i lëkundjes poshtë
Lidhja e gjerë me fërkim të ulët redukton përpjekjet e zhvendosjes dhe rrit ngurtësinë
Dizajni me tërheqje të dyfishtë e lejon atë të përdoret me kalimin e kabllove të sipërme ose të poshtme
Shiriti me shumë kapëse është i pajtueshëm me të gjitha dimensionet e kornizës
Zinxhiri 66-69 gradë deri në diapazonin e këndit të tubit të ndenjëses
Për madhësinë e zinxhirit të jashtëm nga 42 në 48 dhëmbë, kapaciteti i përgjithshëm 20 dhëmbë
E përputhshme me sistemet lëvizëse me 8 shpejtësi. Për përdorim me 6 ose 7 shpejtësi, përdorni një zinxhir me 8 shpejtësi.

Për më shumë: SHIMANO