,

SHIMANO DEORE RD-M615-SGS, 10S

69.00

Deore e re – “Rider Tuned” për çdo stil të çiklizmit.

Deore është një grup që vazhdon vazhdimisht parimin “Rider Tuned” dhe është i përshtatshëm në mënyrë ideale për lloje të ndryshme të biçikletave dhe stile të vozitjes. Qoftë për cross country ose shteg, në hardtail, në 29er, 650B ose në fullies: Deore ofron të gjitha opsionet për të përmbushur çdo kërkesë.

Dalja e pasme Shimano Deore RD-M615 është optimizuar për teknologjinë “Dyna-Sys” të Shimano. Falë teknologjisë Shadow RD+, ai përmban një çelës që mundëson tension më të rëndë të pranverës për të zvogëluar kërcimin e zinxhirit.

Kërcimi i zinxhirit shpesh mund të shkaktojë zhurmë pasi zinxhiri godet pjesën e sipërme dhe të poshtme të qendrës së zinxhirit, ose edhe të dalë nga unaza e përparme e zinxhirit në rrethana ekstreme. Ndërprerësi kur vendoset në pozicionin “ON” e lag kafazin dhe rrjedhimisht një lëvizje zinxhirore për një përvojë kalërimi pothuajse të heshtur dhe të qëndrueshme. Në pozicionin OFF lehtëson instalimin dhe heqjen e rrotës së pasme duke relaksuar tensionin e sustave të kafazit.

Dizajni i profilit të ulët është i destinuar për ngasje më agresive dhe ruan shiritin e pasmë nga dëmtimi në pasazhe të ngushta. Drejtimi i drejtpërdrejtë zvogëlon rrezikun e pengimit. Për më tepër, ai lejon pedalimin në mënyrë efikase përmes shkallëzimeve të ngushta, ofron një performancë të vazhdueshme të lartë të ndërrimit dhe menaxhim të qëndrueshëm të zinxhirit.

Projektuar për Rapidfire dhe ndërruesit e përputhshëm. Shimano rekomandon përdorimin me zinxhirë HG-X “Dyna Sys” dhe kasetat Shimano “Dyna Sys”.

 

Për me shumë rreth produktit: SHIMANO