,

SHIMANO DEORE FH-M475

40.00

Categories: ,

SHIMANO – FREEHUB e pasme – Frena e diskut me 6 bulona – Çlirim i shpejtë – 8/9/10 shpejtësi

Për përdorim me rotorët e frenave të diskut me 6 bulona dhe me lëshime të shpejta, qendra e pasme SHIMANO FH-M475 disponohet në ngjyrë e zezë dhe e pajtueshme me kasetat me 8, 9 dhe 10 shpejtësi.

TIPARET
Montimi i rotorit të diskut me 6 bulonave
Vulosja e kontaktit
Dizajni FREEHUB
Mbajtëse kupe dhe koni

Vrima:32H
Opsionet e ngjyrave: E zezë

Për më shumë: SHIMANO