,

SHIMANO DEORE BL-M506L(L) BR-M447L(F)

65.00

Categories: ,

– Freni i diskut hidraulik e përparme, ana e majt.

– Frena punon me vaj mineral.

– Instalimi: Post Mount.

– Veshje organike.

– Rregullimi i distancës së levës.

– Gjatësia e zorrës: 1000 mm.

– Frena vjen e mbushur me vaj dhe e ajrosur.

– Nuk ka disk dhe përshtatës. Disku dhe përshtatësi shiten veçmas.

– Për më shumë info: SHIMANO