,

SHIMANO D03S-RX

20.00

Categories: ,

Gurtnet SHIMANO D03S-RX..

TIPARET
Materiali i veshjes: rrëshirë (gjenerata e tretë)
Më pak zhurmë dhe modulim më i mirë
40% rezistencë ndaj konsumit më të mirë se D01S
Pa fin radiatori
Forma e jastëkut: Lloji i ngushtë, D
Pistoni: Për kalibrin e frenave me 4 piston
Pllaka e pasme: Inox
Pako me 1 palë

MODELI I KOMPATIBLE
BR-M8120, BR-M7120, BR-M6120, BR-M8020, BR-M820, BR-M810, BR-M640, BR-MT520, BR-MT420, BR-U8020
SERIA KOMPATIBLE
Seria DEORE XT M8100, Seria DEORE XT M8000, Seria SLX M7100, Seria DEORE M6100, Seria DEORE M5100, Seria SAINT M820, Seria SAINT M810, Seria ZEE M640, Seria SHIMANO, CUES