,

SHIMANO CS HG500-10 11-32T

40.00

SHIMANO – 10-shpejtësi – HYPERGLIDE – Kasetë Rrugore

11-32T

HG500-10 ofrohet në një gamë të gjerë opsionesh ingranazhesh. Me mbajtësin e tij të lehtë me dhëmbëza, ai ofron hapa të qetë të marsheve në gamën e tij me 10 shpejtësi.

TIPARET
Mbyll performancën me ndërtim të qëndrueshëm dhe rregullim të fortë
Sistemi SHIMANO HG
Gama e gjithanshme e marsheve mbështet një gamë të gjerë të stileve të kalërimit
Opsionet e marsheve me 10 shpejtësi të akorduar nga kalorësi