,

SHIMANO CASSETTE CS-HG400-9 9S 11-32T

35.00

Kasetë SHIMANO me 9 shpejtësi MTB
CS-HG400-9
SHIMANO – 9-shpejtësi – HYPERGLIDE – Gërpi me kasetë MTB

HG400-9 i SHIMANO ofron performancë të besueshme të ndërrimit të biçikletave malore me 9 shpejtësi dhe një përfundim të qëndrueshëm dhe argjend.

TIPARET
Mbyllja e hapave të marsheve midis rrotave kryesore krijon pedalim të qetë dhe të rehatshëm
11-32T shtesa e specifikimeve në specifikimet 11-25T, 11-28T, 11-32T, 11-34T, 12-36T (11-25T, 11-28T jo për RD-M4000/M3000)
Teknologjia HYPERGLIDE
Dizajn i lehtë
Montim i shpejtë dhe i lehtë me kapakun e kasetës