,

SHIMANO BB-UN101 68mm 122.5mm

15.00

Kllapa e poshtme e tipit katror
BB-UN101
SHIMANO – Kllapa e poshtme e tipit katror – MTB – Struktura standarde

TIPARET
SHIMANO fishek me cilësi/performancë me mbajtëse me fund katror
2 struktura në dispozicion
Opsionet standarde dhe të zinxhirit
Materiali i përshtatësit: Rrëshirë