SHIMANO BB-RS500 70mm

18.00

Kllapa e poshtme Tiagra BB-RS500 nga Shimano – performancë e qëndrueshme
Kllapa e poshtme Shimano BB-RS500 rekomandohet për fiksime të pajtueshme me Hollowtech II me boshte 24 mm nga seritë Tiagra, Sora dhe GRX, si dhe për shumë modele të tjera pa grupe. Në varësi të versionit, ai përshtatet në kornizat e rrugëve me fije të kllapave të poshtme BSA dhe gjerësi të guaskës 68 mm ose në kornizat me kllapa të poshtme ITA dhe gjerësi të guaskës 70 mm. BB-RS500 bën përshtypje me qëndrueshmërinë dhe dizajnin e përmirësuar të vulës.

Specifikimet:
Aplikacion: Rrugë, Cyclocross, Qytet, Zhavorr
Lloji: BSA, ITA
Gjerësia e guaskës: 68 mm, 70 mm
Diametri i boshtit: 24 mm (Hollowtech II)

Informacion teknik:
Kushinetat: çeliku
Materiali i kupës së kllapave të poshtme: Alumini
Karakteristikat: gota mbajtëse të anodizuara performancë afatgjatë dizajn i përmirësuar i vulës

Përputhshmëria
Rekomandohet për:

Tiagra FC-4700, FC-4703
Sora FC-3550, FC-3503, FC-R3030, FC-R3000
Claris FC-R2000, FC-R2030
GRX FC-RX600
FC-RS520, FC-RS510, FC-RS500, FC-RS400
FC-R563, FC-R460, FC-R350
FC-CX50

Teknologjia:
Hollowtech II
Shimano Hollowtech II është një sistem me kllapa të poshtme me manivan i krijuar për të arritur një raport ideal të ngurtësisë, peshës dhe efikasitetit rrotullues. Ai bazohet në një integrim të mbajtësit të poshtëm dhe krahut të djathtë të fiksimit dhe funksionon me një bosht 24 mm ose me diametër mbajtëse, i cili është dëshmuar të jetë optimal për sa i përket qëndrueshmërisë. Në shumë raste, kupat mbajtëse janë nga jashtë në mënyrë që ngarkesa të shpërndahet më mirë. Vulat me precizion me cilësi të lartë sigurojnë një jetë të gjatë shërbimi.

Modelet:
BSA:
Gjerësia e guaskës: 68 mm
Numri i prodhuesit: E-BBRS500B

ITA:
Gjerësia e guaskës: 70 mm
Numri i prodhuesit:ME-BBRS500I

Përmbajtja:
1 x filxhan mbajtës të djathtë Shimano BB-RS500, me kushineta
1 x filxhan mbajtës të majtë Shimano BB-RS500, me kushineta
1 x mëngë të kllapës së poshtme Shimano

Pesha:
SILVER /BSA: 92 g