,

SHIMANO ALTUS 9S RD-M370-S-SGS grey

33.00

SHIMANO ALTUS – Deraillues i pasëm – 9-shpejtësi

Dalja e pasme me 9 shpejtësi SHIMANO ALTUS M370 përdor dizajnin e tij MEGA 9 DRIVE TRAIN për të ofruar performancë të qetë dhe të lehtë të zhvendosjes së veprimit.

TIPARET
Mund të zgjidhet kombinimi i duhur i marsheve për kalërim të gjatë pa stres
MEGA 9 DRIVE TRAIN
Performanca e zhvendosjes së veprimit të qetë / të lehtë
Koncept i profilit të ulët me teknologjinë Double Servo-panta
Lidhje e gjerë për qëndrueshmëri dhe zhvendosje të saktë
Kapaciteti total: 45 T
Opsionet e ngjyrave: e argjendtë

Për më shumë: SHIMANO