,

SHIMANO ACERA 7|8 S RD-M360-L-SGS black

30.00

Përshkrim i produktit

I pajtueshëm me rrotat HG me 8 shpejtësi, Shimano Acera RD-410 SGS Rear Derailleur kombinon stilin me vlerën dhe performancën e madhe. Është i lidhur drejtpërdrejt dhe përmban teknologji të avancuara Shimano, si dizajni i Avancuar i Veprimit të Dritës dhe tufat e rrotullimit me lidhje me fërkim të ulët për zhvendosje të freskët, të qetë dhe të besueshme.

Dizajni shumë normal ofron ndërrime të qarta, të pastra dhe të kontrolluara nga deraillerat në marshe të forta, duke lejuar ndërrime të shkëlqyera nën ngarkesë të rëndë dhe përshpejtim — veçanërisht me ndërruesit RapidFire
Dizajni i avancuar i veprimit të dritës për ndërrime të lehta e të lehta të marsheve
Tufat e rrotullimit të lidhjes me fërkim të ulët ofrojnë reagim më të mirë të zhvendosjes
Makara të mëdha me 13 dhëmbë
Konstruksion alumini dhe çeliku për forcë të lehtë
Dizajni i kafazit të gjatë SGS ofron një gamë më të gjerë ingranazhesh

Për më shumë: SHIMANO