, ,

PRO CLASSIC COMFORT black

16.00

Categories: , ,

Shirit klasik

Shiriti PRO Classic Comfort është një shirit EVA dhe timoni prej tape, me trashësi 2,5 milimetra, i zhvilluar për rehati dhe ndjesi.

EVA me trashësi 2,5 mm dhe shirit timoni prej tape
Ofron ndjesi klasike
Përkulje e mirë për mbështjellje të lehtë
Mbrapa ngjitëse
Ngjyrat: e zezë