,

POWER RD25-B (lidhje me grep)

10.00

Ndërruesi i shpejtësive i projektuar për t’u montuar në boshtin e rrotës dhe për të zhvendosur deri në 7 marshe në rrotullën e pasme.

Modeli: POWER RD25-B
Montimi: Me lidhje indirekte / në boshtin e rrotës
MTB / Top Normal
Gjatësia e kafazit: GS / kafaz i gjatë
Numri i shpejtësive: 5 / 6 / 7 ( 15-21 shpejtësi )
Maks. nr. dhëmbët e rrotullës më të madhe në dhëmbëzën e pasme: 30T
Për ndërruesit e indeksit
Ngjyra: e zezë

 

Më shumë rreth produktit: POWER