,

PONELY P798 29 x 2.1

13.00

Categories: ,

Gomë MTB off road për të gjitha llojet e terrenit.

Dizajni i shkallës dhe hapësira e gjerë sigurojnë tërheqje maksimale.

 

Modeli: PONELY P798
Me një tel në buzë të gomës
Dimensioni: ETRTO 54 – 622 || 29″ | 29 x 2.10
Presioni i rekomanduar: 35 psi / 2,40 bar

● ETRTO
ETRTO (Organizata Teknike Evropiane e Gomave dhe Rim) është madhësia më e saktë që mund të përdorim për të kontrolluar nëse goma e jashtme që blejmë është e njëjtë me atë që kemi aktualisht në biçikletë. Këta janë numrat e shkruar në anën anësore të gomës suaj të jashtme, p.sh. 50-559 (26 x 2,0). Kjo do të thotë që goma është 50 mm (2.0″) e gjerë dhe përshtatet me një buzë me diametër 559 mm (26″). Diametri i gomës duhet të korrespondojë me diametrin e buzës, dhe gjerësia e gomës duhet të jetë brenda kufijve të gjerësisë që korrespondon me gjerësinë e buzës, duke mos i kaluar në të njëjtën kohë hapësirat e lejuara nga kornizat e biçikletës, frenat. dhe aksesorë të tillë si parafango.

 

Më shumë rreth produktit: Ponely