,

POLISPORT top case (quick release system)

37.00

Categories: ,

Bagazh biciklete, mundësia e heqjes së shpejtë

Me një sistem montimi të drejtpërdrejtë, bagazhi është i lehtë për t’u instaluar dhe hequr, dhe është rezistent ndaj goditjeve dhe motit. Ai gjithashtu përmban çelësin e sigurisë së përdoruesit.

Raft biçikletash: Sistem i lëshimit të shpejtë të kasës së sipërme
Montimi në një pako-pezullim
Sistemi i lëshimit të shpejtë / mundësia e heqjes së shpejtë
Doreza e transportit
Mundësia e mbylljes
I mbrojtur nga ndikimet atmosferike
Ngjitëse reflektuese
Kapaciteti i ngarkesës: 5 kg
Vëllimi: 11L
Materiali: plastikë
Ngjyra: e zezë
Pesha: 1230 g

Më shumë rreth produktit: Polisport