,

MAGURA BRAKE PAD 9.S, SPORT GREEN, MT DISC BRAKE 4 PISTONS

25.00

Categories: ,

PËRSHKRIM

Gurtne magura me vulë të garantuar për cilësi..
Për shkak të forcës më të lartë të frenimit, qëndrueshmërisë më të gjatë dhe kohës së shkurtuar të frenimit për përdorim në biçikleta elektronike të optimizuara për frenat me disqe me 4 piston