, ,

Këmbë VELO STYLO e zezë 24-29″

15.00

Mbajtëse e rregullueshme për biçikleta me përmasa të rrotave 24″, 26″, 28″, 29″ dhe 700c.

Një këmbë praktike e krijuar për montim qendror në pllakën pas makinës.

I shpejtë dhe i lehtë për t’u instaluar.

Këmba e madhe plastike parandalon rrëshqitjen në sipërfaqe të lagura.

Specifikim:

Modeli: STYLO
Mbajtëse e rregullueshme për biçikleta me madhësi rrota 24″-29″ / pa pllakë sipër
Asambleja qendrore
Instalimi në pllakën pas makinës
Pesha: 0.330 kg
nga Atran Suedia

 

Më shumë rreth produktit: Atran