, ,

Këmbë e vogël 16-20

3.00

Këmba është bërë nga hekuri me cilësi të lartë, duke siguruar një dizajn të lehtë dhe të qëndrueshëm për biçikletën tuaj
I PËRSHTATSHËM PËR BIKELIKAT 16″-20″ – Kjo mbështetëse është e përputhshme me biçikletat me përmasa të rrotave që variojnë nga 16″ deri në 20″, duke përfshirë kornizat Diamondback
INSTALIM PA MJETE – Instaloni me lehtësi këtë mbajtëse në biçikletë me procesin pa mjete, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje
PËRDORIMI NË GJITHË TERREN – E përkryer për të gjitha llojet e biçikletave, duke përfshirë biçikletat malore, rrugë, BMX dhe MTB, dhe ideale për të gjitha terrenet