, ,

Këmbë e pasme HONGSEN HS-Z020B

10.00

Rreth këtij artikulli
E RREGULLUESHME – Kjo këmbë biçiklete e rregullueshme në lartësi, e disponueshme për biçikletë malore me goma 24” 26” 700C 27,5” 28” 29″ për të rritur.
STABILIZON – Montimi me dy pika, siguron qëndrueshmëri të shtuar.
LEHTË PËR INSTALIM – Montimi i pasmë, këndi mund të rregullohet për t’iu përshtatur shumicës së biçikletave.
CILËSIA – Kjo mbajtëse për biçikleta përdor material aliazh alumini, peshë e lehtë, kundër ndryshkut, e fortë dhe e qëndrueshme.
KËMBË NUK RRËSHQIN – Mbulesa më e gjerë e këmbës me dizajn kundër rrëshqitjes për të parandaluar rrëshqitjen në sipërfaqe të lagura dhe zhytjen në baltë.