, ,

HERRMANS SHARK lock black 130mm

10.00

Categories: , ,

Doreza timoni HERRMANS SHARK Kyçja e zezë 130mm

Kapje sportive HERRMANS Shark Lock DD38 jep kontroll të plotë të kapjes dhe hapësirë ​​të rehatshme për gishtin e madh. Modeli i dallueshëm i diamantit, prerjet katrore dhe materialet e buta ofrojnë ngjitje mbresëlënëse, qoftë me ose pa doreza. Mbërthimi me densitet të dyfishtë me përshtatje të hollë është i optimizuar për peshën, ka një shtresë të jashtme më të butë dhe një bërthamë të brendshme më të fortë që është e lidhur mirë me timonin me një sistem mbylljeje që e bën udhëtimin të sigurt.

Jini të sigurt me dorezat kyçëse

Ne besojmë në fuqinë e zgjedhjes. Ne e dimë se ka një variacion të gjerë në nevojat dhe preferencat e çiklistëve për dorezat e timonit. Gjëja më e rëndësishme është siguria juaj. Mbyllja e dorezave të timonit me montim të sigurt nëpërmjet unazave të kyçjes së sigurisë do t’i mbajë dorezat tuaja në vend nëse jeni duke hipur në shtigje ekstreme ose duke aventuruar në mjedise të tjera kërkuese.

Dy densitet/fortësi të gomës
Gjatësia: 130 mm
Pesha: 42 g
Ngjyra: e zezë

 

Më shumë rreth produktit: Herrmans