,

Gurtne disku BARADINE DS-44

8.00

Categories: ,

Pllakat BARADINE DS-44 të Barada përshtaten me frenat e diskut Avid Elixir, SRAM XX, SRAM XO dhe Sram Road Force eTap.

Baradine DS-44
Materiali i pllakës: çeliku
Materiali i sipërfaqes së frenimit: Gjysmë i përbërë
Semikomponimi – është një përbërje frenuese e formuluar posaçërisht për arritjen e performancës rreth e rrotull, e përkryer për përdorim të përditshëm.

 

Më shumë rreth produktit: Baradine