,

Gurne disku BARADINE DS-11

8.00

Categories: ,

Pllakat BARADINE DS-11 përshtaten me frenat mekanike të diskut Avid 2002-2004, kushineta 7, Juicy 7, Juicy 5, Juicy 3, Ultimate dhe Promax DSK-950.

Baradine DS-11
Materiali i pllakës: çeliku
Materiali i sipërfaqes së frenimit: Gjysmë i përbërë
Semikomponimi – është një përbërje frenuese e formuluar posaçërisht për arritjen e performancës rreth e rrotull, e përkryer për përdorim të përditshëm.

 

Më shumë rreth produktit: Baradine