,

Gomë e jashtme trotineti 8

18.00

Categories: ,

Goma e skuterit elektrik është prej gome të shkëlqyer, e cila nuk rrëshqet dhe reziston ndaj konsumit dhe ka thithje të fortë të goditjeve.

Pjesa e jashtme e gomës është e dizajnuar me dhëmbë që nuk rrëshqasin, e rehatshme dhe e bukur, rrit fërkimin për të siguruar funksionim të sigurt.

Goma ka diametër standard të brendshëm dhe të jashtëm, mund të zëvendësojë drejtpërdrejt ato të vjetra ose të konsumuara dhe ka pajtueshmëri të mirë.

Me punime të shkëlqyera, goma ka elasticitet dhe amortizues të mirë, ruan gjithmonë formën e saj, mund të përballojë ndryshimet e presionit.

Goma me vakum gome ka mbërthim të mirë, rezistencë ndaj shpërthimit dhe rezistencë ndaj kompresimit, pa frikë se do të shpohet.