Sale!
,

Giant Crosscut at ert 700x38c

Original price was: €15.00.Current price is: €12.00.

Categories: ,

PSE ERT?
Gomat Giant EasyRide Tubeless kanë një strukturë unike që funksionon si një tub i brendshëm dhe është i lehtë për t’u pompuar me një pompë të zakonshme dyshemeje. Për shkak se nuk ka nevojë të instaloni një tub të brendshëm, nuk ekziston rreziku i rrahjeve për shkak të vendosjes së gabuar të tubit. Duke shtuar izolues gomash Giant pa tub në gomë për të ndihmuar në mbushjen e vrimave të vogla, rezistenca ndaj shpimit rritet, duke ju lejuar të shijoni udhëtimin tuaj me rehati dhe siguri!