,

CONTINENTAL Traffic 26×1.9 black|black Skin

20.00

Categories: ,

Për drejtuesit e MTB-së që ngasin rrugës, duke mos dashur të humbasin pamjen “off road” të biçikletës së tyre.

Dizajni është zhvilluar posaçërisht për përdorim të përditshëm në MTB, zona urbane dhe rurale. Profili qendror ofron rehati dhe shpejtësi në rrugë, ndërtimi i fortë dhe muret anësore të fuqishme e bëjnë atë një shoqërues optimal në rrugët e qytetit, bordurat dhe trafikun.

 

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental Traffic
Me një tel në buzë të gomës
Biçikletë mali
Dimensioni: 50 – 559 || 26″ | 26 x 1,90
Presioni i rekomanduar: 3.5 Bar
Presioni maksimal: 4.5 Bar
Pesha: 820g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 84 tpi
Sportive
MTB

● Sport

Cilësi e shkëlqyer për përdorim sportiv

 

Më shumë rreth produktit: Continental