Sale!
,

Continental Grand prix 23c

Original price was: €49.00.Current price is: €44.00.

Categories: ,

Rruga

Gara, Turne…

Continental Grand Prix – një shembull tipik i një gome garash!

Continental Grand Prix – goma që bëri histori, goma që shënon fillimin e sukseseve fituese të gomës moderne të garave, goma që është ende sinonim i cilësisë dhe performancës.

Goma e gjeneratës së fundit Continental Grand Prix kombinon përbërjen PolyX-Breaker dhe BlackChili, të cilat ofrojnë një kombinim të jashtëzakonshëm të mbrojtjes nga shpimi, qëndrueshmërisë dhe cilësisë.

 

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental Grand Prix
Pa tel në skajin e gomës / mund të paloset (e palosshme)
Rruga
Dimensioni: 23 – 622 || 28″ | 700 x 23
Presioni i rekomanduar: 110 psi / 7,5 Bar
Presioni maksimal: 120 psi / 8.5 Bar
Pesha: 225 g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
Përbërja e djegës së zezë
Mbrojtja nga shpimi i gomave: PolyX Breaker
Standardi Rrugor
punuar me dorë në Gjermani

● Përbërja e djegës së zezë – kapje më e mirë, kilometrazh më i gjatë, rezistencë më e ulët në rrotullim!

Gomat më të shpejta dhe më të sigurta në klasë.

Kjo përbërje unike e shkallës, e prodhuar vetëm në fabrikën e Korbach të Continental në Gjermani, ka revolucionarizuar gomat e biçikletave.

Polimeret dhe nanogrimcat më të fundit të karbonit të zi, vetitë e sipërfaqes së të cilave janë optimizuar për t’u përdorur në gomat e biçikletave, garantojnë performancë unike, përbërja BlackChili përmirëson rezistencën e rrotullimit me 26% dhe jep 30% mbërthim më të mirë krahasuar me gomat me përbërje silicë.

Gomat e kombinuara BlackChili gjithashtu bëjnë përshtypje me 5% më shumë kilometrazh dhe ndryshe nga shumë goma të përziera, ofrojnë një udhëtim të qëndrueshëm nga kilometri i parë deri në kilometrin e fundit.

 

● PolyX – rezistent ndaj shpimit!

PolyX-Breaker – mbrojtje e provuar kundër shpimit të gomave, teknologji e adoptuar nga industria e automjeteve.

Fije poliesteri shumë të qëndrueshme, të qepura me rrjetë tërthore, rezultati është një pëlhurë shumë e dendur, rezistente ndaj lëndimeve / dëmtimeve ose depërtimit të trupave të huaj në gomë.

 

Më shumë rreth produktit: Continental