,

CONTINENTAL 29×1,75-2,5 FV

7.00

Out of stock

Categories: ,

Tubat MTB

Gjithëpërfshirës për kërkesat e përditshme.

Tub i brendshëm standard kontinental për biçikletat MTB.

Tubat e brendshëm kontinental janë prodhuar nga goma Butyl – ata janë të qetë dhe të vullkanizuar për të siguruar rrumbullakësi uniforme dhe rritje të besueshmërisë së qafës së valvulave. Çdo gomë i nënshtrohet një kontrolli shumë rigoroz të cilësisë.

 

Specifikim:
Modeli: Continental MTB Tube 29″
Dimensioni: ETRTO 47-622 > 62-622 ( 28/29 x 1,75 > 28/29 x 2,5 )
Lloji i valvulës: Presta (F/V)
Gjatësia e valvulës: 42 mm
Materiali: gome butil
Pesha: 235 g

● F/V
Valvula Presta e quajtur edhe valvula Sclaverand ose valvul franceze (F/V) – valvula më e njohur për biçikletat me performancë të lartë. Mund të përdoret në çdo buzë biçiklete. Këto tuba të brendshëm mund të fryhen me një pompë me një kokë të dedikuar F/V dhe me pompa dhe kompresorë të zakonshëm në pikat e karburantit, por me përdorimin e një përshtatësi të përshtatshëm FV/AV. (Diametri i valvulës: 6.5 mm)

Valvula Presta e përdorur nga Continental ka një dado në formë të veçantë që stabilizon valvulën në hapjen e buzës. Dado e profilizuar gjithashtu lejon që valvula të instalohet në buzë me një vrimë me diametër 8 mm (e destinuar për valvulat Auto dhe Dunlop).

 

● ETHRO
ETRTO (Organizata Teknike Evropiane e Gomave dhe Rimave) është madhësia më e saktë që mund të përdorim për të kontrolluar nëse tubi i brendshëm që blejmë është i njëjtë me atë që kemi aktualisht në biçikletë. Këta janë numrat e shkruar në anën anësore të gomës suaj të jashtme, p.sh. 35-622. Kjo do të thotë se goma është 35 mm e gjerë dhe përshtatet me një buzë me diametër 622 mm. Prandaj, tubi i brendshëm që ne kërkojmë duhet të ketë një diametër prej 622 mm dhe një gjerësi që përputhet me gomën tuaj. Gjegjësisht, gomat e brendshme janë të shtrirjes, dhe kanë mundësi të montohen saktë në goma të jashtme me gjerësi të ndryshme. Për shembull, një tub i brendshëm i shënuar 622 x 32-47 korrespondon me një gomë me diametër 622 mm me një gjerësi që varion nga 32 në 47 mm.

 

Më shumë rreth produktit: Continental