,

Bosht i pasëm SHIMANO DISC FH-M475

33.00

Categories: ,

Shimano FH-M475 qendra e pasme me 6 bulona
Qendra e pasme FH-M475 nga Shimano me montimin e frenave të diskut me 6 bulona ofron besueshmërinë dhe performancën e njohur për kasetat me shpejtësi 8/9/10/11.
Karakteristikat – Shimano FH-M475
Montimi i frenave me disk të tipit 6 bulonash
Për shpejtësinë 8/9/10/11
Lloji i lëshimit të shpejtë
Mbajtëse kupe dhe koni
Karakteristikat e produktit
Përdorimi: MTB
Modeli: FH-M475
Trupi i Freehub: Shimano 8-9 -shpejtësi
Lloji i frenave: Disk me 6 bulona
P.C.D.: majtas 61mm / djathtas 61mm
Diametri i fllanxhës: majtas 70.6 mm / djathtas 70.6 mm
Distanca e fllanxhave: 57.1 mm
Ofset: 6.8 mm
Hub: Labirint dhe vula kontakti
Lloji: Lirim i shpejtë 168 mm
Gjatësia e boshtit: 135 mm
Vrima e folesë (zgjidh variantin)
32 vrima
Materiali
Hub: Alumini i anodizuar
Boshti: çeliku
Trupi i Freehub: Çeliku
Ngjyrë
e zezë
Pesha (të dhënat e prodhuesit)
përafërsisht. 445 g (pa lëshim të shpejtë)
Fusha e dorëzimit
1 Shtyllë e pasme Shimano FH-M475 me 6 bulona
1 Shpallje e Shpejtë e Shimano
Teknologjia
Mbajtëse kupe dhe koni
Kushinetat e kontaktit këndor të tipit kupë dhe kon ofrojnë forcë më të madhe se kushinetat industriale me fishekë të mbyllur për shkak të aftësisë së tyre për të zhvendosur ngarkesat anësore dhe vertikale në mënyrë më efektive për rrotullim super të qetë dhe qëndrueshmëri më të gjatë. Kushinetat e kontaktit këndor gjithashtu lejojnë mirëmbajtje, rregullim dhe shërbim më të lehtë.
Numri i artikullit të prodhuesit: EFHM475BZSL5
EAN: 4524667870548