,

Bike Handlebar Grips 120mm

3.00

Categories: ,

Dorezat e timonit të biçikletës 120 mm

Këto kapëse biçiklete të rehatshme dhe të lezetshme për t’u përdorur janë perfekte për të zëvendësuar ato të vjetra dhe të konsumuara në biçikletën tuaj për të ndihmuar në rikthimin e kapjes së dorës kur ecni me biçikletë.

Kapje të forta të timonit

Këto doreza janë perfekte për të zëvendësuar të vjetrat në biçikletën tuaj aktuale ose për të përmirësuar dorezat në një të re. Të bëra nga një gome e trashë dhe e fortë, ato reduktojnë goditjet dhe sigurojnë një kapje të besueshme kur ecni me biçikletë. Ato mund të përdoren me një gamë masive të llojeve të biçikletave, duke përfshirë biçikleta rrugore, malore, BMX dhe biçikleta të palosshme. Ato mund të përdoren gjithashtu për trotineta për fëmijë dhe sende të ngjashme.

Lehtë për t’u vendosur

Pasi të keni hequr dorezat tuaja të vjetra nga timoni, ju rekomandojmë të përdorni pak ujë me sapun për të lubrifikuar shiritin përpara se të vendosni të rejat. Më pas gjithçka që duhet të bëni është të rrëshqitni dorezat mbi dorezë dhe t’i shtyni ato në vend.

Specifikimet e grupit të kapjes së biçikletës 120 mm

120 mm në gjatësi me 22.2 mm diametër
Bërë nga një gomë TPR që reziston ndaj rrëshqitjes për një kapje të sigurt
Gome e trashë për të reduktuar tronditjen dhe parehatinë