,

BERETTA 28″ P-24 36H silver

10.00

Categories: ,

Rreth rrote BERETTA alumini P-28

…. Beretta Cerchi SpA, një kompani lider në Itali dhe një nga prodhuesit më të mëdhenj evropianë të rripave dhe rrotave të biçikletave.

Beretta P-28

Qyteti..

Modeli: Beretta P-28
buzë me një mur
Me sipërfaqe frenimi / për frenat V, Caliper, Cantilever
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 28″ / 28×1.75 (507-19)
Lartësia e buzës: 13.5 mm
Gjerësia e buzës: brenda 20 mm / jashtë 23.7 mm
Numri i vrimave: 36H
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: gri / e anodizuar
Pesha: 370 gr.

 

Më shumë rreth produktit: Beretta