,

28|29″ P:LAB black Disk

30.00

Categories: ,

P: Rrota e përparme Lab 28/29″, Disk me 6 bulona, ​​me kunj:

Rim: Beretta Alu DISC-25
Boshti: Quando KT-MD7F / Lloji QR
Rrota e përparme P:Lab 28/29″ me qendër të përparme Quando KT-MD7F-QR me sistem montimi të rotorit me 6 bulona me disk dhe buzë me dy mure 36 fole Beretta Alu Disc për ngurtësi strukturore mbresëlënëse dhe rezistencë ndaj dëmtimit.

Rrota siguron efikasitet dhe qëndrueshmëri të lartë të drejtimit.

Montimi i rrotave me çlirim të shpejtë (QR) me ekscentrikë.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 622 (28 x 1.20) deri në 60 – 622 (28 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim
Rim

Modeli: Beretta Alu DISC-25
buzë me dy mure
Për frenat e diskut
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 29.0″ (622-19)
Lartësia e buzës: 22 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19,5 mm / jashtë 25,2 mm
Numri i vrimave: 36
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: e zezë
Boshti

Modeli: Quando KT-MD7F / Lloji QR
Lloji: Sistemi i diskut me 6 bulonave
Numri i vrimave: 36
Materiali i trupit: Aliazh 1 copë i farkëtuar. CNC
O.L.D.: 100 mm
Bosht: Hollow M9 x 108mm / Cr-Mo Steel
Ngjyra: e zezë
+ ekscentrike (QR)