,

26″ SC YZ-30 disc scott

20.00

Categories: ,

Rrotë e parë e bardh scott 26

Rrota e përparme 26″SC YZ-30 , Kyçja e qendrës së diskut, me kunj:

Rim: Scott Alu DISC-25
Boshti: Shimano Tourney HB-TX505-QR
Rrota e përparme Scott 26″ me qendrën e diskut të përparme origjinale Shimano Tourney HB-TX505-QR me sistemin e montimit të rotorit CenterLock dhe buzën e dyfishtë të murit Scott Alu Disc me 32 fole sigurojnë ngurtësi të lartë strukturore dhe rezistencë ndaj dëmtimit.

Rrota siguron efikasitet të lartë të drejtimit dhe garanton qëndrueshmëri.

Montimi i rrotave me çlirim të shpejtë (QR) me ekscentrikë.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 559 (26 x 1.10) deri në 60 – 559 (26 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim

Modeli: 26″ SC YZ-30 DISC
buzë me dy mure
Për frenat e diskut
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 26 x 1,75 (559-19)
Lartësia e buzës: 22 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19,5 mm / jashtë 25,2 mm
Numri i vrimave: 32
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: e bardh

Boshti:

Modeli: Shimano Tourney HB-TX505-QR
Lloji: Sistemi i kyçjes së qendrës së diskut
Numri i vrimave: 32
O.L.D.: 100 mm
Materiali i trupit: alumini
Boshti: M10 x 108 mm
+ QR ekscentrike 133 mm (5-1/4″)
Ngjyra: e bardhë